HOE WERKT HET…

1. Aanvraag indienen

Het invullen van het beveilig online formulier met 3 maanden bankafschriften duurt maximaal 5 minuten.

2. Uw aanvraag wordt beoordeeld

Bij het goedkeuren ontvang je een beveilig online formulier om uw documenten in te leveren voor het opstellen van u contract.

3. Uw contract ondertekenen

Uw contract wordt digitaal gestuurd en digitaal getekend.

4. Geld binnen 24 uur!

Een transactie tussen verschillende banken neemt enige tijd in beslag. Indien u hier meer informatie over wenst te krijgen adviseren wij u om contact op te nemen met uw bank.

 

GARANTSTELLER:

Voor alle leningen geldt er verplicht een persoonlijke garantsteller. De garantsteller mag niet uzelf / uw partner of een bestaande klant die een lopende lening heeft. Dit is een garantie dat u als consument nodig heeft voor de uitbetaling van u lening. Heeft u eigen garantsteller dan betaalt u geen garantsteller bedrag. Heeft u geen garantsteller, u krijg een interne garantsteller. De garantsteller die in aanmerking komt voor een lening dient de contract ter goedkeuring te ondertekenen.

GARANTSTELLER VERZEKERING :

Voor alle leningen geldt er een garantsteller verzekering van €1000-,. Dit wordt standaard meegerekend bij het afgeven van uw lening. Wat houdt de verzekering in ? Dit is een garantie dat u als consument voor tekent, als u uw betalingsverplichtingen niet nakomt. Bijvoorbeeld als u €500,- neemt, tekent u voor €1500,-. Houdt u rekening mee dat u dit bedrag niet dient te betalen als u uw betalingsverplichtingen nakomt.

AFHANDELINGS KOSTEN:

Er wordt eenmalig €10′- in uw factuur inbegrepen voor het afhandeling/advieskosten. U betaald deze kosten niet vooraf.Google Vertaling »
Open WhatsApp
1
Hallo, Hoe kunnen wij u helpen?